mandag den 2. juli 2007


Her er nogle af de kort jeg har lavet siden december 2006.
Posted by Picasa

Igangværende og færdige projekter

Eftersom det er alt for længe siden, at jeg har bragt nyt her på bloggen, vælger jeg denne måde at vise lidt nyt på. Ellers ville nye indlæg her jo ingen ende tage.
Jeg har strikket nogle babybluser til min veninde, bla. Bette, Issey, og en bluse set på Pia T´s blog. Et par djævlehuer a´la Gro, er det også blevet til.

Pt., er jeg i gang med at strikke et babytæppe, og er færdig med et par matchende babystøvler dertil. ( Lyseblå og jeansblå)

I øverste venstre hjørne anes en rødlig Piruette, som i den grad er landet i skammekrogen. Den kan bare slet ikke trække min opmærksomhed og interesse.....UFO......men ikke engang tilnærmelsesvis tæt på at blive puslet om i den nærmeste fremtid.
Posted by Picasa
Posted by Picasa

Blåt bælte

Posted by PicasaMin ældste søn, Kasper, har lige været til graduering i Taekwondo, og fået det blå bælte. Han var meget nervøs inden, for jo højere man kommer op, jo sværere bliver pensum selvfølgelig. Der er kommet mere og mere teori på nu. Men han havde nu ikke noget af være nervøs over, han fik(igen) stor ros for sin kunnen, og efter en times sveden, kunne han stolt fremvise et A, som svarer til et 13 tal, i teori.